Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Τι τον νοιάζει τον κόσμο για τα προσωπικά μου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα On Time. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στα οφέλη του metoo, ενώ δεν έκρυψε και την προσωπική του ενόχληση για ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς για τη ζωή και τις απόψεις του.

Κάνοντας αρχικά λόγο για το metoo ο ηθοποιός σημείωσε: «Σαφέστατα ωφέλησε κατ’ αρχάς γιατί αφενός έσπασαν κάποια αποστήματα και αφετέρου γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να μιλάμε. Μπορείς να πεις το πρόβλημα σου και ότι υπάρχουν αυτιά να σε ακούσουν. Κι ότι δεν εξαρτάται η καριέρα σου από κανέναν και πως μπορείς, αν θέλεις, να βάλεις πιο πάνω την αξιοπρέπεια σου και θα βρίσκεις συμπαραστάτες σε αυτό».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και στην προσπάθειά του να διατηρεί τις απόψεις του για τον εαυτό του: «Με ρωτάτε τόσα προσωπικά πράγματα τα οποία τα απαντάω μεν από ευγένεια, αλλά πραγματικά μέσα μου αναρωτιέμαι “τι μπορεί να τον νοιάζει τον κόσμο η προσωπική μου ιστορία ή τόσο προσωπικές απόψεις;”. Δεν το λέω προσωπικά για εσάς, αλλά γενικότερα γιατί πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι κυρίως η δουλειά μας».

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συμπλήρωσε: «Το καταλαβαίνω αυτό που συμβαίνει στον χώρο αλλά εγώ δεν θέλω, όσο γίνεται, να το “καλλιεργώ” αυτό. Δεν το θεωρώ και πολύ υγιές. Από τη μία είμαι στη δύσκολη θέση να μη θέλω να αρνούμαι, γιατί καταλαβαίνω την ανάγκη τους, από την άλλη λέω “ναι αλλά, βρε φίλε, την καλλιεργείς έτσι με τη συμμετοχή σου σ’ αυτό”. Και δεν ξέρω τελικά τι είναι καλύτερο να κάνει κανείς. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για εσάς, καθώς αυτό είναι ένας γενικότερος προβληματισμός μου για ότι συμβαίνει σήμερα και ήθελα να το εκφράσω με ειλικρίνεια όπως το νιώθω».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.