Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Βούταγα στα δύσκολα – Με την ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισαν τοπία»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης (25/1) και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη της, την ψυχοθεραπεία που κάνει και τον έρωτα που θα ήθελα να έχει στη ζωή της.

«Ήθελα να κάνω παιδί, ήμουν πολύ χαρούμενη έγκυος, πήρα 40 κιλά, προέκυψε η εγκυμοσύνη και μετά παντρευτήκαμε με τον Ταξιάρχη», είπε αρχικά για την κόρη της.

«Η ψυχοθεραπεύτριά μου έλεγε…»

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Δεν ήξερα τι μου γινόταν, όλα τα έμαθα στην ψυχοθεραπεία. Η ψυχοθεραπεύτριά μου έλεγε κατά καιρούς ότι οι καλλιτέχνες είναι από την υψηλότερη κλίμακα αυτών που χρειάζονται ψυχοθεραπεία. Δεν ήξερα, ήταν όλα παιχνίδι, βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες, τραύματα. Με την ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισαν τοπία και μετά συμπληρώθηκα με δικές μου αναζητήσεις».

Τέλος, σημείωσε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη αλλά θα ήθελε να έρθει στη ζωή της ένας έρωτας αρκεί να μένει με το ταίρι της σε ξεχωριστά σπίτια. «Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μία συντροφιά, μία αγκαλιά. Αγάπησα και με αγάπησαν πολύ. Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος, αλλά όχι να συγκατοικήσω».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.