Έφη Θώδη: Ποια είναι η αλήθεια για το δημοσίευμα που την ήθελε σε κατάσταση αμόκ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Έφη Θώδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου κι ενώ βρισκόταν για εμφανίσεις στον Καναδά, μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε έναν άλλον άνθρωπο, άρχισε να έχει κρίσεις πανικού και ξεσπάσματα και να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Στο Πρωινό, η δικηγόρος της τραγουδίστριας, κα Γιάννα Παναγοπούλου, δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα: «Μου έχει ζητήσει η κα Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να σας πω ότι η κα Θώδη τραγούδησε πράγματι στον Καναδά με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι μία χαρά. Βρίσκεται στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Έχει κλείσει κι άλλες δουλειές για να τραγουδήσει. Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της, δεν έχει κλονιστεί η υγεία της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς».

«Η κα Θώδη δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχασε την πτήση προς την Αθήνα και χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο. Τους ευχαριστώ δημόσια τους ανθρώπους. Ταξίδευε μόνη της» δήλωσε στη συνέχεια η κα Παναγοπούλου, σημειώνοντας πως δεν υπήρξε καμία διένεξη στο μαγαζί της ομογένειας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.