Δημήτρης Σκουλός για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όταν έφυγε η Ηλιάνα από το GNTM, τα έβαψα μαύρα. Τώρα ξαναέβαλα λευκά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην φωτογράφιση των τριών κριτών του My Style Rocks βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου. Φέτος η κριτική επιτροπή αποτελείται από δύο νέα πρόσωπα, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, όπου θα βρίσκονται στο πλατό της εκπομπής με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για την χημεία της επιτροπής και την συνύπαρξη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το GNTM.

«Θα είμαι αυστηρός, όποτε χρειάζεται και με χιούμορ όταν χρειάζεται. Όταν μου αρέσει κάτι θα το πω κι όταν δεν μου αρέσει κάτι πάλι θα το πω, δεν θα ντραπώ. Η Ηλιάνα είναι για πάντα η διπλανή μου. Είναι φίλη μου πολλά χρόνια, την λατρεύω και την αγαπώ. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για το ποιος είναι ο Στέλιος κι η πορεία του. Είναι πολύ καλός στην δουλειά του κι είναι σημαντικό. Δεν υπάρχει ανταγωνιστικό στοιχείο μεταξύ μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την δουλειά μας, να περάσουμε καλά και να περάσει κι ο κόσμος καλά».

Και συνέχισε ο Δημήτρης Σκουλός, δηλώνοντας την αισιοδοξία τους για άριστη συνεργασία με τα μέλη της επιτροπής της εκπομπής μόδας που σύντομα θα ξεκινήσει.

«Όταν έφυγε η Ηλιάνα από το GNTM, τα έβαψα μαύρα. Τώρα ξαναέβαλα λευκά. Υπάρχει Θεός. Το κορίτσι αυτό έχει πλάκα, είναι πολύ βοηθητική και πολύ καλός συνεργάτης. Η Κατερίνα δε είναι πάρα πολύ έμπειρη σε αυτό που κάνει».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.