Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ήμουν στο περιθώριο γιατί είχα παραπάνω κιλά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark προβλήθηκε  στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως ένα προβληματικό παιδί ενώ μιλά και για τα σχόλια που άκουγε από συμμαθητές του λόγω των παραπανίσιων κιλών του.

«Σαν παιδί φαινομενικά ήμουν προβληματικό. Εγώ όμως ένιωθα τέλεια. Ήμουν μοναχογιός, μοναχοπαίδι, ένιωθα ότι ήμουν το κέντρο του κόσμου, με έκαναν να νιώθω έτσι και ένιωθα. Ήμουν με παραπανίσια κιλά. Ήμουν ένα παιδί που από το σχολείο μέχρι τις παρέες που μετράει η δημοφιλία του καθενός, εγώ ήμουν στους μη δημοφιλείς, στο περιθώριο. Ακόμα και στο περιθώριο όμως έκανα πάλι τις παρέες μου γι΄ αυτό και δεν ένιωθα άβολα.

Ο μπαμπάς μου ναυτικός, η μάνα μου γαντζωμένη από μένα. Φαντάσου η μάνα μου τα παράτησε όλα για να με μεγαλώσει. Οι γονείς μου καμάρωναν σε αρρωστημένο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που δε θα το βρω και νομίζω δε χρειάζεται και να το βρω. ‘Ηταν μια περίεργη κατάσταση, δεν υπήρχε περίπτωση οι γονείς μου να αναγνωρίσουν ελάττωμα σε εμένα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πεις κακό για τον γιο τους», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Δε με έκαναν παρέα επειδή είχα παραπάνω κιλά. Δε με ένοιαζε όμως, bullying είναι όταν σε νοιάζει κιόλας. Με έλεγαν μπιφτέκι, χοντρέ, κεφτέ… Ήμουν φυτό, ήμουν εκνευριστικός. Πήγαινα κατηχητικό μέχρι την τρίτη Λυκείου».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.