Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορεί να μείνει κανείς μόνος του σε αυτή την ηλικία»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το πέρασμα του χρόνου, τη συντροφικότητα και την πρόσφατη σχέση του που έληξε.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» είπε: «Είμαι 56 ετών και έχω να πω ότι το γήρας είναι δύσκολο πράγμα. Βλέπεις τον οργανισμό σου να μην τα καταφέρνει τόσο καλά, βλέπεις τις δυνάμεις σου να σε αφήνουν, τα μαλλιά σου να φεύγουν, βλέπεις αρρώστιες να έρχονται και το χειρότερο από όλα, να βλέπεις φίλους και συγγενείς να φεύγουν».

Στην πορεία της συνέντευξής του, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Όλα αυτά δεν είναι όμορφα πράγματα, παγώνει η ψυχή σου και αρχίζεις να φοβάσαι, πας προς το τέλος. Είχα αρχίσει να τα σκέφτομαι από πολύ νωρίς όλα αυτά, γιατί είχα αρκετά προβλήματα υγείας».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, επισήμανε: «Στα προσωπικά έχω περάσει αρκετές δυσκολίες αλλά σε γενικές γραμμές τα έχω πάει καλά. Η ύπαρξη της κόρης μου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο γιατί μου έδωσε μεγάλη χαρά».

«Στις σχέσεις μου ζητούσα ειλικρίνεια και αγάπη. Όσο μεγαλώνεις είναι λογικό να αναζητάς την συντροφικότητα. Παρόλα αυτά, ενώ το θες περισσότερο είναι και πιο δύσκολο γιατί μεγαλώνοντας παραξενεύεις. Οι σχέσεις θέλουν μαεστρία, θέλουν δουλειά και να δουλεύει και το μυαλό όχι μόνο το συναίσθημα» συμπλήρωσε.

Όσο για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε: «Η πρόσφατη σχέση μου έχει τελειώσει. Συγκατοικούσαμε. Κάποια στιγμή θα ήθελα να έρθει κάτι πιο μόνιμο στη ζωή μου. Δεν μπορεί να μείνει κανείς μόνος του σε αυτή την ηλικία».

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.