Βέλγιο: Ο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους κόκκινους διαβόλους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Βέλγιο ταξίδεψε στο Κατάρ με την ελπίδα να διεκδικήσει κάτι καλό στο Μουντιάλ στην τελευταία ίσως ευκαιρία που θα είχε η χρυσή φουρνιά του όμως όχι μόνο δεν πλησίασε στο στόχο του αλλά αντίθετα καταποντίστηκε, αποτυγχάνοντας να ξεπεράσει τη φάση των ομίλων.

Η λευκή ισοπαλία με την Κροατία στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου άφησε τους κόκκινους διαβόλους στην 3η θέση πίσω από το Μαρόκο και τους Κροάτες, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να γνωστοποιεί μάλιστα το δικό του αντίο στην ομάδα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

«Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου με την εθνική ομάδα και όπως μπορείτε να καταλάβετε, το ματς αυτό ήταν ιδιαίτερο για μένα. Ο αποκλεισμός δεν αλλάζει κάτι, ακόμα και αν γινόμασταν πρωταθλητές κόσμου θα έφευγα.

Είχα πάρει την απόφασή μου πριν από την έναρξη του Μουντιάλ», τόνισε χαρακτηριστικά, με τον Μαρτίνεθ να έχει δηλώσει λίγο νωρίτερα αναφορικά με το ματς:

«Μπορούμε να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά με την απόδοσή μας κόντρα στην Κροατία. Δεν ήρθε το τέλος της χρυσής γενιάς, υπάρχουν παίκτες όπως ο Τίλεμανς, ο Ντοκού, ο Ονανά, που μπορούν να κουβαλήσουν τη χρυσή γενιά».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.