Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Royal τα παιδιά των ΚΔΑΠ-ΑμεΑ του Δήμου Πατρέων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο της “3ης Δεκέμβρη -Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία”, πραγματοποίησε χθες μια συμβολική επίσκεψη αγάπης στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Πολυχώρου Royal συνοδεύοντας, μαζί με τους υπεύθυνους, τα παιδιά του ΚΔΑΠ-μεΑ του Δήμου Πατρέων «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ».

Σε ένα πραγματικά χριστουγεννιάτικο τοπίο τα παιδιά αγκάλιασαν τον Αϊ -Βασίλη που τους έδωσε ξεχωριστά δώρα. Έπαιξαν με τους παραμυθάδες. Χόρεψαν με την Μίνι και την Χιονάτη και αισθάνθηκαν σε μια τόσο δύσκολη περίοδο την μαγεία των Χριστουγέννων.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του “Πολυχώρου Royal” για την δωρεάν φιλοξενία και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε κι εμείς μαζί με τα παιδιά μας. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να μοιραστούμε ανάλογες στιγμές και να φέρουμε την μαγεία των Χριστουγέννων στην καρδιά όλων των παιδιών των ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ της πόλης μας», αναφέρουν οι εκπρόσωποι του γραφείο ΑΜΕΑ

Τα παιδιά συνόδευσαν οι κυρίες Όλγα Λαμπροπούλου και Ιουλία Συροκώστα από το γραφείο ΑΜΕΑ του Δήμου Πατρέων και η κυρία Βικτωρία Αξιώτη από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.