Πετράλωνα: Συμπληρωματική κατάθεση από την 22χρονη για τους βιασμούς από τον πατέρα της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε χθες η 22χρονη, η οποία έχει καταγγείλει μαζί με τον αδερφό της συστηματική κακοποίηση από τον πατέρα της στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Η 22χρονη εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να μιλήσει με καθυστέρηση, για όσα βίωνε εκείνη και ο αδελφός της. «Με εξανάγκαζαν ο πατέρας και ο θείος μου να κάνω κάποιες πράξεις μπροστά σε κάποιους άλλους ανθρώπους όταν ήμουν έφηβη και μου έδιναν 5 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Η δικηγόρος της κοπέλας εξήγησε πως όταν η πελάτης της ξεπέρασε και με τη βοήθεια των ειδικών τα όσα πέρασε στο σπίτι της αισθάνθηκε δυνατή και έβγαλε από μέσα της κάποια πράγματα που μέχρι τότε δεν είχε αναφέρει…

Η κοπέλα στις περιγραφές της για όσα  συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια στο σπίτι τα έκανε λόγο και για την παρουσία ενός μελαμψού παιδιού. «Στο σπίτι του ζευγαριού που με κακοποιούσαν μαζί με τον πατέρα μου είδα και ένα μελαμψό αγοράκι».

Να σημειωθεί ότι η πλευρά της 22χρονης δεν έκρυψε την ανησυχία της για το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει η 11χρονη αδερφή της, καθώς το θεωρεί επικίνδυνο.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.