Κιβωτός του Κόσμου: Κατάθεση για το περιεχόμενο της θυρίδας θα δώσει η μητέρα του πατέρα Αντωνίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη Χίο επικεντρώνονται αυτή την ώρα οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», μετά τον εντοπισμό της τραπεζικής θυρίδας που ανήκει στη μητέρα του πατέρα Αντωνίου.

Η θυρίδα άνοιξε χθες από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χίου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έπειτα από την εισαγγελική παραγγελία που έχει δοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το enikos.gr, η διαδικασία κράτησε αρκετή ώρα και το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη θυρίδα ήταν 57.000 ευρώ. Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό εάν η θυρίδα περιείχε και κάτι άλλο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου κάποιος επισκέφθηκε την τράπεζα, και τη συγκεκριμένη θυρίδα.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο πατρικό σπίτι του ιδρυτή της «Κιβωτού», που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Χίου, όπου διαμένει η μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρήκαν χρήματα μέσα στην κατοικία ούτε κάποιο άλλο στοιχείο που θα έχρηζε περισσότερης διερεύνησης.

Πάντως, η μητέρα του πατέρα Αντωνίου αναμένεται να κληθεί για κατάθεση σχετικά με το περιεχόμενο της θυρίδας, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr. Η μητέρα του ιερέα ενδέχεται να κληθεί ακόμη και σήμερα για κατάθεση, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.