76χρονος έπεσε θύμα ληστείας από γυναίκα που έκανε οτοστόπ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θύμα ληστείας από μια γυναίκα την οποία πήρε στο αυτοκίνητό του μετά από oτοστόπ έπεσε ένας 76χρονος στη Ρόδο. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:45 το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) όταν ο 76χρονος, ο οποίος κατοικεί στις Μαρίτσες, είδε μια γυναίκα να του κάνει oτοστόπ στην επαρχιακή οδό Καλαμώνα-Μαριστών.

Όταν η γυναίκα μπήκε στη θέση του συνοδηγού είπε στον 76χρονο, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο ΑΤ Ιαλυσού, «έλα να με πας στο χωριό».

Αντί γι’ αυτό, όμως, σύμφωνα με τον 76χρονο, εκείνη τη στιγμή ένα άλλο αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος σταμάτησε μπροστά στο δικό του, η γυναίκα που είχε κάνει το οτοστόπ τον έσπρωξε πίσω στο κάθισμα και ένας άνδρας με κεφαλοκλείδωμα τον ακινητοποίησε.

Κατά την καταγγελία του 76χρονου η γυναίκα στη συνέχεια έψαξε τις τσέπες του και εκεί βρήκε και πήρε 2.500 ευρώ. Μετά τη ληστεία, δε, η γυναίκα και ο συνεργός της μπήκαν στο κόκκινο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο με θρασύτατους ληστές στη Θεσσαλονίκη – Το «κόλπο» για να κλέψουν γυναίκα οδηγό ΙΧ

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, την έρευνα για την ληστεία έχει αναλάβγει το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.