Πολυφωνική Πατρών: Xριστουγεννιάτικες συναυλίες στο Royal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Άρχισε η διάθεση [για τα μέλη του Οργανισμού] των αριθμημένων προσκλήσεων, για τις δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, με τον γενικό τίτλο: «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ», που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στο Θέατρο ROYAL, στις 8.30 το βράδυ (ακριβώς), με την συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο πλαίσιο των 20 χρόνων της ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ.

Συμμετέχουν 300 ερμηνευτές από τα τμήματα του Οργανισμού: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ», ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» αλλά και σχήματα του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», που θα παρουσιάσουν μία πανδαισία Χριστουγεννιάτικης οργανικής, φωνητικής και χορωδιακής μουσικής από όλον τον κόσμο και με προσκαλεσμένες, την ΧΟΡΩΔΙΑ BEL CANTES του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και την «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ/DANCE» της Ελένης Μπαλαφούτη. Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ TV.

Χρυσοί χορηγοί των συναυλιών: ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ & FERRY CENTER- Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΕ. Χορηγοί: ΚΤΕΛ Ν.ΑΧΑΙΑΣ, ΤΙΤΑΝ, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, PHARMA GROUP, S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜED FRIGO, Γραφείο Γ. Τουρισμού MARGELIS, Οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ΦΑΤΝΗ, ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ άνθη φυτά.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΓΝΩΜΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΧΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ, MATCH ΑΧΑΙΑΣ, BEST TV ΠΑΤΡΑΣ, ΑΝΤ1 RADIO PATRA, ΡΑΔΙΟ ΠΑΤΡΑ, TEMPO 24.GR, PELOP.GR, GNOMI.GR, PATRAS EVENTS.GR, ACHAIA NEWS.GR, FLAMIS.GR, KIRIX.GR, JUNIORS GLUB.GR, TAXIAR.GR

Η διάθεση των αριθμημένων προσκλήσεων για το κοινό θα αρχίσει την 10η Δεκεμβρίου. Πληροφορίες, γραφεία Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, www.polyphonikipatras.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.