Βασίλειος Κωστέτσος: «Έχω υπάρξει δυο φορές θύμα παιδοφιλίας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μια πολύ προσωπική εμπειρία του αναφέρθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος με αφορμή το σκάνδαλο «Balenciaga».

O κορυφαίος οίκος μόδας λάνσαρε την καμπάνια «Gift Shop», που έδειχνε παιδιά να ποζάρουν κρατώντας τσάντες με αρκουδάκια στολισμένα με BDSM αξεσουάρ.

Στα social media επικράτησε πανικός, με τους χρήστες σε Twitter και TikTok να εκφράζουν την απέχθειά τους και να τονίζουν ότι πρόκειται για μια απαράδεκτη κίνηση, ενώ ο Balenciaga ζήτησε συγγνώμη και απέσυρε τις διαφημίσεις.

«Για εμένα θα είναι σαν να γράφει…»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος τοποθετήθηκε σχετικά και αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει θύμα παρενόχλησης σε παιδική ηλικία, λίγο πριν την εφηβεία, «ένα είδος που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία», όπως είπε.

«Όλοι αυτοί οι influencers τι φοβούνται; Περιμένουν να τελειώσει όλο αυτό και να κρατήσουν τη Balenciaga τσάντα και το Balenciaga παπούτσι; Για εμένα θα είναι σαν να γράφει η τσάντα πάνω «παιδόφιλος/η»», δήλωσε ο σχεδιαστής για όσα έχουν συμβεί με τον δημοφιλή οίκο μόδας και την καμπάνια.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση: «Έχω βιώσει και ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος έχω υποστεί ένα είδος, που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία. Ευτυχώς, με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου, παρόλο που ήμουν πολύ μικρός. Και ήταν και μία άλλη φορά. Οπότε μπορώ να έχω άποψη για την παιδοφιλία ο ίδιος».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.