Νίνο: «Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα γυρίσματα της μουσικής εκπομπής στο «Σπίτι με το MEGA» βρέθηκε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους Θοδωρή Φέρρη και Νίνο, που αναμένεται να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά.

Ο Θοδωρής Φέρρης είπε αρχικά : «Ήταν ένα μικρό όνειρο να κάνω το “Σπίτι με το MEGA”. Με τον Νίνο είμαστε φίλοι, συμβουλεύεται ο ένας τον άλλον, θα μπορούσα να τον αποκαλέσω και μέντορα».

Στη συνέχεια ο Νίνο είπε: «Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια έφυγα από το Fame Story».
Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του: «Οι δυο ωραιότερες στιγμές μου ήταν που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, δεν μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, δεν με έχουν δει ποτέ νευριασμένο».

Για τους δύο καλλιτέχνες ωστόσο μίλησαν και συνάδελφοί τους:

Συγκεκριμένα η Αποστολία Ζώη δήλωσε πώς στον Νίνο θαυμάζει τη ψυχή του, ενώ στον Θοδωρή Φέρρη τη φωνή του.

«Ο Θοδωρής Φέρρης είναι η φωνή, ο Νίνο είναι μία αγνή ψυχή, ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος, ενώ ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε πως βλέπει μεγάλη καριέρα στους δύο τραγουδιστές.

«Τον Νίνο τον ξέρω σαν τραγουδιστή και τον θαυμάζω. Έχω κάνει παρέα με τον Θοδωρή Φέρρη, τον γουστάρω πολύ, είναι ωραίος» τόνισε ο Μανώλης Κονταρός.

«Τον Νίνο τον έβλεπα στο Fame Story όταν ήμουν στο νήπιο, τον Θοδωρή Φέρρη τον λατρεύω» σχολίασε η Ματίνα Ζάρα, ενώ η Χριστίνα Μηλιού ανέφερε πως συνδέεται πολύ και με τους δύο τραγουδιστές.

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.