Νατάσσα Μποφίλιου: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για κάθε καλό λόγο, αδέρφια» -Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αντικείμενο οξείας κριτικής έχει γίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η φωτογράφιση της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο για λογαριασμό μιας εταιρείας με ρούχα. Οι εικόνες που δημοσίευσε η ερμηνεύτρια στο Instagram, δέχτηκαν την έντονη αποδοκιμασία χρηστών του διαδικτύου που σχολίασαν την οξύμωρη φωτογράφισή της σε αντιστοιχία με τα πολιτικά της «πιστεύω».

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου, η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τοποθετήθηκε επί του ζητήματος που τόσο έχει απασχολήσει τους διαδικτυακούς χρήστες.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια» έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

bofiliou_2.jpg

Η πρώτη απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου

Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας, η Έλενα Χριστοπούλου υποστήριξε ότι είχε διάλογο με τη Νατάσσα Μποφίλιου για τα σχόλια σε βάρος της που γράφηκταν τα τελευταία 24ωρα με την τραγουδίστρια να της λέει: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.