Μουντιάλ 2022: Μέσι και Ρονάλντο μαζί, για καμπάνια διάσημου οίκου μόδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η παρουσία των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη αποτέλεσε άπιαστο όνειρο και διακαή πάρα πολλών φιλάθλων σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όμως το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει αυτή τη στιγμή ουτοπικό σε επίπεδο ομάδων.

Η εν λόγω συνεργασία όμως μπορεί να υλοποιηθεί σε κάποιον άλλο τομέα και αυτό μπορεί να το συνυπογράψει ο γαλλικός οίκος μόδας «Louis Vuitton», που «έψησε» τον Αργεντινό και τον Πορτογάλο όχι απλά να πάρουν μέρος σε μία νέα διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση των προϊόντων του αλλά να είναι και μαζί.

Η πρώτη απόδειξη της επαγγελματικής συνύπαρξής τους δόθηκε από μία κοινή φωτογραφία τους στο πλαίσιο της καμπάνιας, η οποία αναρτήθηκε εκτός των άλλων και στον επίσημο λογαριασμό των δύο ποδοσφαιριστών στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου (19/11), παραμονή της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ όπου βρίσκονται Μέσι και Ρονάλντο.

«Η νίκη είναι μία κατάσταση του μυαλού. Μία μακρά παράδοση στη χειροτεχνία μπαούλων, μέσω της φωτογράφησης της Annie Leibovitz», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς των δύο παικτών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.