Μουντιάλ 2022: Το backstage της ιστορικής φωτογράφισης Μέσι και Ρονάλντο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι δύο παγκόσμιοι σταρ του ποδοσφαίρου δεν βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο μέρος για την ιστορική κοινή τους φωτογράφιση από τη Louis Vuitton.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου όταν είδαν τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε κοινή φωτογράφιση για διαφημιστικούς λόγους, σίγουρα έπαθαν… πλάκα. Άλλωστε το εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα που αποτύπωσε ο φακός της διάσημης φωτογράφου Άνι Λίμποβιτς, σ’ αυτό το συμπέρασμα οδηγεί: ότι οι δύο παγκόσμιοι αστέρες του ποδοσφαίρου βρέθηκαν μαζί για τη διαφημιστική καμπάνια της Louis Vuitton.

Όμως τα φαινόμενα απατούν όπως «προδίδει» το backstage της φωτογράφισης που έβγαλε η Louis Vuitton. Ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος  δεν βρέθηκαν ποτέ ταυτόχρονα στο ίδιο σετ, αλλά φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά, σε διαφορετικές στιγμές.

Στα πλάνα από τα παρασκήνια που δόθηκαν στη δημοσιότητα βλέπουμε τον «Λέο» και τον «CR7» να ποζάρουν ξεχωριστά και προφανώς η κοινή τους παρουσία σε μια φωτογραφία είναι αποτέλεσμα μοντάζ.

Πιθανότατα ο λόγος ήταν πως δεν βόλευαν τα προγράμματά τους για να συνυπάρξουν, ενώ οι κακεντρεχείς θα νομίζουν ότι η «κόντρα» τους για το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής δεν τους έφερε στο ίδιο πλατό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.