Μίτσελ: «Θα είναι πρόβλημα αν χρειάζεται να πούμε σε κάποιον παίκτη τι σημαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ήττα 2-0 απέναντι στη Ναντ. Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV αναφέρθηκε στη θετική εικόνα κάποιων ποδοσφαιριστών, όπως και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (6/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:
Για το τι μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός: «Όταν χάνεις δεν μπορείς να έχεις πολλά συμπεράσματα. Μπήκαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε τις θέσεις μας και σιγά σιγά παραχωρούσαμε το παιχνίδι».

Για το αν υπήρχαν παίκτες που του απέδειξαν ότι έκανε λάθος: «Πραγματικά πολλοί ποδοσφαιριστές έδειξαν θετική εικόνα, έδειξαν ότι είναι σε καλά επίπεδα. Να παίζουν όπως σήμερα είναι καλός τρόπος να τραβήξουν την προσοχή του προπονητή».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Η προετοιμασία ξεκινάει αύριο. Δεν χρειάζεται να τους πω πολλά, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι, όλοι ξέρουν τη βαθμολογία. Είναι μεγάλο πρόβλημα αν χρειάζεται να επισημάνουμε σε κάποιον παίκτη τι σημαίνει το ντέρμπι της Κυριακής».

Για την ανοιχτή προπόνηση: «Όπως και σήμερα, έτσι και αύριο θα δείξουν ότι είναι στο πλευρό μας και στις καλές και στις κακές στιγμές, είμαστε όλοι μαζί».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.