Κλοπ: «Τρελό που το Μουντιάλ ξεκινά μία εβδομάδα μετά το τελευταίο ματς, είμαστε όλοι ένοχοι»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Λίβερπουλ είναι μία από τις ομάδες που έχει πληγεί το τελευταίο διάστημα από τους πολλούς τραυματισμούς, με τον Γιούργκεν Κλοπ να στέκεται στη συνέντευξη Τύπου στο απαιτητικό πρόγραμμα.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως είναι τρελό να ξεκινά το Μουντιάλ μόλις μία εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι των ομάδων, αποδίδοντας τις ευθύνες γι’ αυτή την κατάσταση σε όλους.

«Μισώ αυτό το θέμα. Αυτά τα προβλήματα ήταν τόσο ξεκάθαρα και κανείς δεν το ανέφερε μέχρι τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και τώρα ξαφνικά οι παίκτες τραυματίζονται και λένε: «δεν μπορεί να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ουάου!».

Αυτή η κατάσταση, οι παίκτες που τραυματίζονται στη σεζόν και χάνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι καινούργια. Μετά από μια μακρά σεζόν συμβαίνει παντού στον κόσμο. Αλλά τώρα το να ξεκινήσεις το Μουντιάλ μια εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι, είναι μεγαλύτερος κίνδυνος. Είναι τρελό.

Κανείς δεν νοιάζεται για εμάς και πώς το αντιμετωπίζουμε. Μου κάνετε την ερώτηση τώρα. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Πρέπει να ρωτήσω τους παίκτες πριν από το ματς με τη Σαουθάμπτον ή την Ντέρμπι Κάουντι, «θέλετε πραγματικά να παίξετε;» Είμαστε όλοι ένοχοι. Οι παίκτες που τραυματίζονται και δεν μπορούν να παίξουν είναι καταστροφή, αλλά πώς γίνεται να το αλλάξουμε;».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.