Απεβίωσε ο 35χρονος Βρετανός αναβάτης, Keith Farmer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο κόσμος της μοτοσυκλέτας θρηνεί για άλλη μια φορά, καθώς χθες άφησε την τελευταία του πνοή ο Keith Farmer, o 35χρονος Βρετανός αναβάτης.

Ο αναβάτης από την Βόρεια Ιρλανδία, που ήταν γνωστός ως Clogher Bullet. ήταν τέσσερις φορές Πρωταθλητής των Βρετανικών Superbikes είχε εγκαταλείψει τους αγώνες πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Με έναν τίτλο στο National Superstock 600 το 2011, ήταν επίσης πρωταθλητής του Εθνικού Superstock 1000cc το 2012 και το 2018, φτάνοντας επίσης στον Βρετανικό τίτλο Supersport ένα χρόνο πριν, το 2017. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του καριέρας, κατάφερε να αγωνιστεί σε μερικές από τα μεγαλύτερες ομάδες των BSB (British Superbikes), όπως  στις Paul Bird Motorsport, Buildbase Suzuki και TAS Racing.

Ο Keith Farmer αποφάσισε να αποσυρθεί επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε «δύο σχετικά μεγάλα ατυχήματα», λέγοντας επίσης: «Είχα μια δύσκολη χρονιά, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Έχω συνειδητοποιήσει ότι είναι ώρα να φύγω».

Την ανακοίνωση του θανάτου έκανε ο αδερφός του, David, και υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Βορειοϊρλανδό στον θάνατο.

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.