Υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου ο Δ. Δριβίλας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Δριβίλα:

Ερύμανθος: Τόπος για να ζεις!

Η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ερύμανθου (Φαρών και της Τριταίας) ανέκαθεν υπήρξε, τόπος απείρου φυσικού κάλλους με μεγάλη και πλούσια βλάστηση, πολύμορφα φυσικά τοπία, γραφικούς οικισμούς αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικούς ναούς και μοναστήρια.

Αλλά και περιοχή με σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία με την εξασφάλιση των απαραίτητων και συνάμα κατάλληλων υποδομών, την καθιστούν επαρκή για την εμπέδωση ένας καλού βιοτικού επιπέδου για τους κατοίκους της.

Η γεωργία, ο κτηνοτροφικός κλάδος αλλά κυρίως οι άνθρωποι της, αποτέλεσαν και εξακολουθούν να αποτελούν, εκείνους τους παράγοντες που της δίνουν προβάδισμα και την αναδεικνύουν. Αλλά και την κράτησαν όρθια,σε δύσκολες εποχές, όπως αυτή της οικονομικής κρίσης που την πλήγωσε τουλάχιστον πληθυσμιακά και αναπτυξιακά.

Ο ανθρώπινος παράγοντας όμως, είναι το μυστικό για να ξαναβγεί ο τόπος μας μπροστά. Να διεκδικήσει όλα όσα της πρέπει και όλα όσα της αξίζουν. Χωρίς να στέκει επαίτης έξω από γραφεία, ζητώντας ελεημοσύνη στο όνομα της ιστορικότητας και του θρυλικού της ονόματος.

Αποτελεί κοινό μυστικό πως η περιοχή που μας γέννησε και μας ανέθρεψε, παραμένει φτωχή και ακόλουθος των εξελίξεων. Και σε μια τέτοια κοινή διαπίστωση δεν μπορούμε να παραμένουμε ασυγκίνητοι.

Ο τόπος που μας συνόδευε πάντα στην συνείδηση μας ως αφετηρία και προορισμός σε όλη την διάρκεια της επαγγελματικής η προσωπικής μας πορείας, μας χρειάζεται όλους. Χωρίς προαπαιτούμενα.

Ήρθε η ώρα για μία μεγάλη αλλαγή προς όφελος του Ερυμάνθου και των κατοίκων του. Ήρθε η ώρα για όλους εμάς να σηκώσουμε το βάρος στις πλάτες μας, εγγυώμενοι ένα μέλλον που οραματιζόμαστε αλλά και είμαστε βέβαιοι πως θα κατακτήσουμε.

Δημήτρης Δριβίλας

Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.