Στην Αχαΐα σήμερα η Νίκη Κεραμέως, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου – Το πρόγραμμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Αχαΐα θα βρεθεί σήμερα η υπουργός Παιδεία, μόλις μερικά 24ωρα πριν την έλευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα επισκεφθεί την Πάτρα επί διήμερο (22-23 Νοεμβρίου).

Το Κυβερνητικό Κλιμάκιο με επικεφαλής την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστου Δήμα, οι οποίοι θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις και επαφές σε Πάτρα , Αίγιο , Κάτω Αχαΐα και Καλάβρυτα.

Κλείνοντας το οδοιπορικό τους η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστος Δήμας θα επισκεφθούν τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα (Κορίνθου 273Γ) , στις 2 το μεσημέρι όπου θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη , τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π, τους Τομεάρχες , τα Μέλη των Τομέων , την ΟΝΝΕΔ , τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθώς και τους Εθελοντές.

Στη συνάντηση – σύσκεψη θα παραβρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές του νομού, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης , Πολιτευτές , Αντιπεριφερειάρχες , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Στελέχη Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ.α.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.