Σωματείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Την Πέμπτη η συνάντηση με τον Θάνο Πλεύρη για το νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Δ.Σ του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο » Αγιος Ανδρέας» (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3.11.22 η αναβληθείσα συνάντηση του Σωματείου μας στο Υπουργείο Υγείας με τον Υπουργό κ. Πλεύρη με βασικό θέμα το οξυμένο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας.

Το φλέγον αυτό ζήτημα δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους, αλλά όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων διότι το Νοσοκομείο μας μαζί με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου επωμίζονται τον κύριο όγκο περίθαλψης των κατοίκων αυτής της περιοχής και με βάση τις υπάρχουσες υποδομές δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτές. Γι’ αυτό και εμείς είχαμε καταστίσει όλους τους Φορείς της περιοχής μας κοινωνούς αυτού του προβλήματος.

Το Υπουργείο από τη δική του πλευρά πρότεινε στη συνάντηση να παρευρίσκεται μόνο το Σωματείο και όχι οι εκπρόσωποι των Φορέων. Εμείς απ’ την πλευρά μας και ως εργαζόμενοι που βιώνουμε αυτό το πρόβλημα, επειδή, επιθυμούμε να προχωρήσει τάχιστα το ζήτημα επίλυσης του κτιριακού προβλήματος, αποδεχθήκαμε την πρόταση του Υπουργού διότι προσδοκούμε από αυτήν τη συνάντηση απτές δεσμεύσεις για τη δρομολόγηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του έργου, το οποίο και θα μεριμνά για την πλήρη ανάπυξη του Νοσοκομείου μας, όπως αναλυτικά περιγράφουμε στο υπ’ αριθμ. Πρωτ.113/24.10.22 υπόμνημα προς τον Υπουργό Υγείας και το οποίο σας επισυνάπτουμε με το παρόν δελτίο τύπου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.