Το σχέδιο για την Πάτρα του 2030 παρουσιάζει σήμερα ο Πρωθυπουργός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Έχω την ελπίδα και θέτω ως στόχο, ειδικά εδώ στην Αχαΐα, με το έργο το οποίο έχουμε επιτελέσει, η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του ‘23 να είναι πρώτο κόμμα», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια ομιλία με έντονο προεκλογικό χρώμα την οποία εκφώνησε προς τα στελέχη της παράταξης του κατά την χθεσινή παρουσία του στην Πάτρα.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος διανυκτέρευσε στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στέλνοντας ουσιαστικό μήνυμα ότι η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει, συνεχίζει και σήμερα την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, όπου χθες, Τρίτη, επιθεώρησε έργα που στην είναι σε εξέλιξη, όπως ο αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου και είχε συναντήσεις και επαφές με παράγοντες αλλά και απλούς πολίτες.

Σήμερα στις 10:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, όπου θα γίνει η παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου για την Πάτρα του 2030. Ενώ στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Κάνοντας απολογισμό των έργων που έχουν τόσο στην Αχαΐα όσο και ευρύτερα στη χώρα τα τελευταία τριάμισι χρόνια, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος. «Όχι μόνο γιατί οι δράσεις που σας προανέφερα ήταν καθήκον, ήταν υποχρέωση μας, αλλά γιατί αναγνωρίζω ότι σήμερα αντιμετωπίζουμε ακόμα πολλά προβλήματα», σημείωσε ο ίδιος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.