Πάτρα: Οδηγός μπήκε στον πεζόδρομο, πάτησε σκύλο και τον σκότωσε!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oδηγός αυτοκινήτου δεν φτάνει που μπήκε παράνομα στον πεζόδρομο της Κανάρη, πάτησε και σκότωσε ένα σκυλάκι, την μοναδική παρέα ηλικιωμένου άνδρα. Ο οδηγός είπε μάλιστα σε αυτόπτες μάρτυρες ότι δεν είδε το άτυχο ζώο.

Όπως μας καταγγέλλει η Κ.Ι. στην εφημερίδα Γνώμη, «το σκυλάκι καθόταν στον ήλιο. Δε πετάχτηκε μπροστά στο αμάξι, απλά καθόταν και ο κύριος πέρασε με το αμάξι του και του πάτησε το κεφάλι. Θα μπορούσε να ήταν το παιδί μου και το παιδί του καθενός που θα έπαιζε στο πεζόδρομο. Πού είναι η πολιτεία και η αστυνομία να κάνει κάτι γι’ αυτό; Θα ‘πρεπε να αφαιρεθεί το δίπλωμα του κυρίου και να πληρώσει πρόστιμο.

Αλλά αντιθέτως, δεν έκανε τίποτα η αστυνομία, απλά το κατέγραψε. Ως πότε θα μένουν ατιμώρητοι οι ασυνείδητοι οδηγοί; Κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με αυτά τα “λάθη” και την απροσεξία των παράνομων οδηγών που απλά περνάνε με το αυτοκίνητό τους από έναν πεζόδρομο! Ενημερώστε κι εμάς τους πολίτες να ξέρουμε ότι κανένας πεζόδρομος δεν υφίσταται σε αυτή τη πόλη», καταλήγει.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.