Πάτρα: Ματαιώνεται λόγω καιρού η σημερινή κινητοποίηση του Δήμου για το τρένο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Ματαιώνεται, λόγω καιρού, η σημερινή κινητοποίηση. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την υλοποίηση των αιτημάτων μας», σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:

Η ανακοίνωση:

Η σημερινή (6/11) συγκέντρωση και πορεία από την Πάτρα στο Ρίο, με αίτημα την πλήρη υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, καθώς και την παραχώρηση στο Δήμο του χώρου του πρώην σκουπιδότοπου στο Ριγανόκαμπο, δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω καιρού.

Ο πατραϊκός λαός, όλο αυτό το διάστημα, κατέδειξε την υψηλή αγωνιστική του διάθεση για τις διεκδικήσεις της πόλης, τόσο με την αθρόα συμμετοχή του στις συσκέψεις που έγιναν, όσο και κατά τις περιοδείες σε χώρους δουλειάς, σχολεία και γειτονιές, που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμαρχο, από μέλη της Δημοτικής Αρχής και των Συλλόγων. Όλοι μαζί, καταφέραμε να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση, ότι η Πάτρα δεν υποχωρεί, δεν υποστέλλει τη σημαία των διεκδικήσεών της, στις οποίες θα επιμείνει μέχρι τέλους.

Η Δημοτική Αρχή, οι Σύλλογοι και ο λαός της Πάτρας, το επόμενο διάστημα θα ξανασυναντηθούν και θα συζητήσουν για τη συνέχεια του αγώνα.

Επιμένουμε και απαιτούμε από την Κυβέρνηση να αποδεχτεί και να υλοποιήσει τις δίκαιες διεκδικήσεις της πόλης μας!

Επόμενος μεγάλος σταθμός μας η πανελλαδική πανεργατική απεργία, την Τετάρτη 9 Νοέμβρη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.