Πάτρα: Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Τάκης Πετρόπουλος στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στο Ψαροφάι (Ιππολύτης 8) επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες τεχνικές παρεμβάσεις του Τμήματος Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου του Δήμου που αφορούν στην ασφάλεια των μαθητών και ολοκληρώθηκαν πριν την έναρξη των μαθημάτων της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Ο Αντιδήμαρχος επισκέφτηκε και το χώρο της κολυμβητικής δεξαμενής του σχολείου, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι ενημέρωσε την διευθύντρια, Σοφία Ασημακοπούλου, για τις δυσκολίες αδειοδότησης και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να ξεπεραστούν και να ξεκινήσει η λειτουργία της.

Φεύγοντας από το σχολείο ο Αντιδήμαρχος δήλωσε: «Είναι ίσως το ωραιότερο σχολείο μας. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση μας είναι να αναγνωρίζουν οι ίδιοι οι συνάδελφοι μου εκπαιδευτικοί, την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε σε συνθήκες αντίξοες για να είναι τα σχολεία μας λειτουργικά, ασφαλή και όμορφα. Συγχαρητήρια στη διευθύντρια κα Ασημακοπούλου και σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, για την άψογη λειτουργία του σχολείου».

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.