Καμία εξαγγελία για το Ανατολικό Πάρκο της Πάτρας – Τι λέει η Συντονιστική Επιτροπή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: “Με αφορμή την άφιξη του κ. Πρωθυπουργού στην Πάτρα και τις εξαγγελίες, ως Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων του Ανατολικού τομέα του Δήμου Πατρέων, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τον προγραμματισμό μεγάλων και σημαντικών έργων για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.
Στο αίτημα όμως της παραχώρησης του πρώην σκουπιδότοπου στον Ριγανόκαμπο δεν υπήρξε καμία εξαγγελία ούτε υπόσχεση παρά τις προσδοκίες των κατοίκων, των Συλλόγων και όλης της πόλης.
Το θέμα ομοίως δεν ετέθη ούτε ως ερώτημα από τους κ. δημοσιογράφους της πόλης στη συνέντευξη τύπου του κ. Πρωθυπουργού (παρά τη συνεχή υποστήριξή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα).
Η παρουσία ωστόσο, εκπροσώπων των Συλλόγων μας, έξω από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος, με ανάρτηση σχετικού πανό και αίτημα τη συνάντηση με τον κ. Πρωθυπουργό, είχε ως αποτέλεσμα συνομιλία με εκπρόσωπο του Πολιτικού Γραφείου του κ. Πρωθυπουργού σε εποικοδομητικό κλίμα.
Παρά την αρχική απογοήτευση οι Σύλλογοι, με την υποστήριξη των μελών μας, θα συνεχίσουμε τον αγώνα με περισσότερη αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Πρόκειται για ένα Δημόσιο ακίνητο που μπορεί να αξιοποιηθεί για Δημόσιο σκοπό, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Πολιτείας και για το καλό της πόλης!
Το αίτημα που είναι καθολικό και έχει την υποστήριξη του Δήμου, της Περιφέρειας και του συνόλου των Φορέων της πόλης, είναι πλέον γνωστό και στην κυβέρνηση. Ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις αφού, τώρα, η παραχώρηση είναι μονόδρομος για την Κυβέρνηση. Ευχαριστούμε δε τα τοπικά ΜΜΕ, για τη συνεργασία και τη μεγάλη δημοσιοποίηση του θέματος.

Με τιμή
Οι Σύλλογοι και Φορείς του Ανατολικού Τομέα του Δήμου Πατρέων.

  1. ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΛΥΚΑΔΟΣ «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ»
  2. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΧ.
  3. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ»
  4. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΛΥΚΑΔΟΣ «ΕΚΦΡΑΣΗ»
  5. ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΙΓΑΝΟΚΑΜΠΟΥ
  6. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΗΡΟΚΟΜΗΤΙΣΑ»
  7. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ”
  8. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΡΩΜΑΝΟΥ»
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.