Ηλεία: Ληστές «χτύπησαν» ξανά τα Μακρίσια – Νύχτα τρόμου για οικογένεια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κατάσταση με τις ληστείες στην περιοχή των Μακρισίων δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, αφού ακόμα ένα ακραίο περιστατικό συνέβη αργά χθες το βράδυ τρομοκρατώντας τους κατοίκους.

Αυτή τη φορά οι δράστες χτύπησαν σε σπίτι οικογένειας, απειλώντας μια μητέρα και το παιδί της, προκειμένου να τους δώσουν ότι χρήματα είχαν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισήλθαν εντός της οικίας της οικογένειας, πιθανότατα γνωρίζοντας για την απουσία του συζύγου. Βρισκόμενοι οι δράστες απέναντι στη σύζυγο, την ξυλοκόπησαν και την απείλησαν πως θα της πάρουν το παιδί σε περίπτωση που δεν τους έδινε ότι χρήματα είχε.

Η μητέρα τρομαγμένη και προκειμένου να μη συμβεί κάτι στο παιδί της, έδωσε στους δράστες το ποσό των 2.500€ που είχε σπίτι της και τράπηκαν σε φυγή. Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων, το οποίο και έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε αυτό της ληστείας σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας, που μίλησε στην εφ. «Πατρίς» για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των δυο ανηλίκων κακοποιών.

https://www.patrisnews.com/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.