Εφυγε από τη ζωή ο τέως Δήμαρχος Τριταίας, Θεόδωρος Αργυρόπουλος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του τέως Δημάρχου Τριταίας, Θεόδωρου Αργυρόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Ο Θεόδωρος Αργυρόπουλος διετέλεσε Δήμαρχος Τριταίας μετά την εφαρμογή του «Καποδίστρια», την περίοδο 1998-2002, ενώ από το 1990-1994 διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Σκούρα.

Συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, διέγραψε τη δική του πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ έχαιρε της εκτίμησης και του σεβασμού των συνδημοτών του, αλλά και των συναδέλφων του. Ξεχώρισε για το ήθος, την αξιοπρέπεια, την πραότητα του χαρακτήρα του, αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη για τον τόπο του. Άνθρωπος με αξιοζήλευτη ψυχική δύναμη στάθηκε όρθιος ακόμη και όταν δέχτηκε βαρύ πλήγμα από την απώλεια της συζύγου του, Αναστασίας, αλλά και του γιου του, Γιάννη, συμπαραστεκόμενος στην αγαπημένη του κόρη, Άντα.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώρα της τριταιϊκής γης που θα τον σκεπάσει», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ερυμάνθου.

Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρευρεθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα τελεστεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, στην Πάτρα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.