Ο ΕΕΣΠ για την επέτειο του Πολυτεχνείου: «Η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών τιμά τους εξεγερθέντες του Πολυτεχνείου, για τον αγώνα που έδωσαν για τη Δημοκρατία και για την Ελευθερία στην πατρίδα μας. 49 χρόνια μετά την ηρωική πράξη αντίστασης του ελληνικού λάου ενάντια στη χούντα. Ο αγώνας αυτός αποτελεί παρακαταθήκη και διαχρονικό μήνυμα για τις επόμενες γενιές. Το σύνθημα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ παραμένει επίκαιρο.
«Φέτος κάτω από τις ιδιαίτερες δύσκολες συνθήκες ακρίβειας και ενεργειακής κρίσης μετά από μία 3ετία πανδημίας και μιας 10ετίας μνημονίων, οι εμπορικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις δίνουν αγώνα επιβίωσης ενάντια σε μέτρα και μεθοδεύσεις εξόντωσης τους. Τα νέα παιδιά και πάλι καλούνται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία.
Η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα. Ο αγώνας ενάντια στην φτωχοποίηση του λαού μας είναι κοινός. Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι παρών σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας. Η νέα γενιά και η Ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις για την κοινωνική και οικονομική πρόοδο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.