Δυτ. Ελλάδα: Eκτόξευσε τσεκούρι σε δασικούς υπαλλήλους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χθες 24/11/2022  όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου «κατά στην διάρκεια υπηρεσιακής περιπολίας δασικών υπαλλήλων (Δασοφύλακας και Οδηγός) Δασαρχείου  Μεσολογγίου ,στα πλαίσια του προγράμματος Δασοπροστασίας, στην θέση Μπαχατούρη της Τ.Κ. Ζευγορακίου, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 3 άτομα να διενεργούν παράνομη υλοτομία.

Στο σημείο υπήρχαν 2 φορτηγάκια τύπου βαν, ένα τρακτέρ που χρησιμοποιούνταν για την μετατόπιση των κορμών, 2,50 χ.κ.μ. καυσόξυλα δρυός και ένα  δέντρο δρυός δεμένο με συρματόσκοινο στο τρακτέρ.

Κατά την διαδικασία του ελέγχου δημιουργήθηκε ένταση και καθώς οι δασικοί υπάλληλοι  πήγαιναν προς το κλειστό φορτηγάκι για να κάνουν έλεγχο δέχτηκαν επίθεση με τον ένα εκ των δραστών να εκτοξεύει τσεκούρι κατά των υπαλλήλων.

Μετά από αυτό οι υπάλληλοι μετέβησαν στο Α.Τ. Γαβαλούς  όπου υπέβαλαν μήνυση κατά του δράστη και ταυτόχρονα ξεκίνησαν και την ποινική διαδικασία που προβλέπεται από τις διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.