Αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών στο Δήμο για την πρόσβαση στο πάρκινγκ της Καραϊσκάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας για το πάρκινγκ στην οδό Καραϊσκάκη.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή:

«Στο κέντρο της Πάτρας κάθε Σάββατο λειτουργεί Λαϊκή Αγορά στην οδό Καραϊσκάκη. Στην Καραϊσκάκη 75-79 λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια 8όροφος στεγασμένος χώρος στάθμευσης αυτοκίνητων που συμβάλει στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης.

Εδώ και 25 χρόνια κάθε φορά που γίνεται λαϊκή αγορά ο Δήμος Πατρέων αφήνει ανοικτό πέρασμα στην Καραϊσκάκη για την απρόσκοπτη είσοδο και έξοδο των οχημάτων στο χώρο στάθμευσης. Κατά την Λαϊκή όμως στις 29/10/2022 αυθαιρέτως και χωρίς καμία ενημέρωση αποκλείσθηκε η πρόσβαση σ’ αυτόν με αποτέλεσμα να χάσουν εργαζόμενοι το μεροκάματό τους και να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην επιχείρηση.

Παρακαλούμε να επιληφτείτε ούτως ώστε να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στον χώρο στάθμευσης και να μην ξαναδημιουργηθεί κυκλοφοριακή επιβάρυνση και πρόβλημα σε μία τοπική επιχείρηση που δοκιμάζεται όπως το σύνολο του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου. Ακόμη η ημέρα του Σαββάτου είναι μια κατ’ εξοχή εμπορική ημέρα και η δυνατότητα πρόσβασης των καταναλωτών στην τοπική αγορά είναι ζωτικής σημασίας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στο αυτονόητο αίτημά μας και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.