Παράτησε τον συνεπιβάτη του στη μέση του δρόμου για να ξεφύγει από έλεγχο της ΕΛΑΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης, όπου συνεργείο της Τροχαίας πραγματοποιούσε ελέγχους σε διερχόμενα αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Πιο συγκεκριμενα οι αστυνομικοί της Τροχαίας βρισκόταν κοντά στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Όθωνος, πριν την πλατεία Λαού.

Μόλις ένα μηχανάκι έστριψε από την Κολοκοτρώνη στην Όθωνος και ο οδηγός είδε μπροστά του τον αξιωματικό της Τροχαίας να του κάνει σήμα για να σταματήσει, αμέσως έκανε αναστροφή, «άδειασε» το φίλο του, που καθόταν πίσω, μέσα στο δρόμο και την «κοπάνησε» κινούμενος ανάποδα προς την οδό Όθωνος.

Τον «άτυχο» συνεπιβάτη τον ακινητοποίησαν επί τόπου, ενώ σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, με Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά να καταφθάνουν στο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τα δυο άτομα που επέβαιναν στο μηχανάκι είναι γνωστά στις Αρχές, αφού είναι εξαρτημένα από ουσίες, και ίσως γι’ αυτό προσπάθησαν να αποφύγουν το έλεγχο.

Πάντως στην έρευνα που έγινε στον συνεπιβάτη δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.

Στο κέντρο της πόλης υπήρξε αναστάτωση γιατί έβλεπαν μέσα στην κίνηση μηχανές και περιπολικά της αστυνομίας να κινούνται με τις σειρήνες και τους φάρους χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.