Όθωνας Παπαδόπουλος κατά Αλέξη Κούγια: «Μήνυση και αγωγές για το παραλήρημα προσβολών και ύβρεων»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απάντηση στους χαρακτηρισμούς που διατύπωσε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του, δίνει μέσω ανακοίνωσης, ο πρώην δικηγόρος της 34χρονης από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της, Όθωνας Παπαδόπουλος. Στην ίδια ανακοίνωση προαναγγέλλει την υποβολή νέας μήνυσης καθώς και την άμεση άσκηση αγωγών για αποζημιώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Όθωνα Παπαδόπουλου:

«Σε σχέση με τους χαρακτηρισμούς που διατύπωσε ο κ. Κούγιας σε σημερινές δηλώσεις του για την «προηγούμενη υπεράσπιση της κ. Πισπιρίγκου», ουσιαστικά φωτογραφίζοντας εμένα, θα ήθελα να καταστήσω γνωστά τα εξής:

Ο κ. Κούγιας αντί να προβάλλει συγκεκριμένους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, όπως οφείλει, συγκεντρώνει τακτικά τις κάμερες τηλεοπτικών σταθμών για την πραγματοποίηση κοινών δηλώσεων, στις οποίες θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να καθυβρίζει όλον τον κόσμο. Θα ήθελα να του διαμηνύσω ότι, στο μέτρο που αναφέρεται σε εμένα, θα υποστεί στο έπακρο τις νόμιμες συνέπειες, με την υποβολή νέας μηνύσεως εναντίον του, αλλά και με την άμεση άσκηση αγωγών για αποζημιώσεις. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η προβολή των υπερασπιστικών ισχυρισμών της κατηγορουμένης έχει δώσει την θέση σε ένα παραλήρημα προσβολών και ύβρεων, πράγμα που αποτελεί προσβολή για τον νομικό μας πολιτισμό».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.