Μήνυση Γεωργιάδη σε Κουρτζίδη για συκοφαντική δυσφήμιση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του δημοσιογράφου και προέδρου του κόμματος «Ελληνική Ανατροπή», κ. Πάρη Κουρτζίδη, κατέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του κ. Κουρτζίδη η οποία τον ενέπλεκε σε δημοσιεύματα σχετικά με «βαλίτσες».

Στην ανάρτησή του, η οποία ανέβηκε και κατόπιν διαγράφηκε από τα social media, ο Πάρις Κουρτζίδης αναφέρθηκε στον «εγκέφαλο του επιτελικού παρακράτους, ο οποίος απευθυνόμενος σε ταξίδι μπουμπούκου υπουργού που είχε φτάσει έξω από τον Βόλο, πηγαίνοντας Λάρισα στον λήσταρχο Νταβέλη, κουμπάρο της αδελφής του αρχηγού του είπε: “Που πας ρε μ@λ@κ@; Αυτός είναι δικός μας; Πας να πάρεις βαλίτσες; Γύρνα πίσω τώρα».

H εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε την οργή του Άδωνι Γεωργιάδη και τον οδήγησε στο να καταθέσει μήνυση εναντίοντου κ. Κουρτζίδη. Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter:

«Πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση κατά του @ParisKourtzidis για συκοφαντική του ανάρτηση στο τουίτερ περί δήθεν ταξιδιού μου στη Λάρισα και τηλεφωνικής παρεμβάσεως εναντίον μου από τον πρώην ΓΓ του ΠΘ. Το ίδιο θα συμβαίνει πλέον με όλους όσους διακινούν συκοφαντίες και λάσπη! Ως εδώ!».

real.gr
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.