Κολωνός- Βιασμός 12χρονης: Tέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τέσσερα νέα εντάλματα εκδόθηκαν από την ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Οι τρεις είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Το έναυσμα για την έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης, προκειμένου άλλοι τέσσερις φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι σε αυτή τη δυσώδη υπόθεση να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών, έδωσε η νέα πολύωρη κατάθεση του 12χρονου θύματος βιασμού από τον Κολωνό, παρουσία παιδοψυχολόγου, στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία, ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο, η ανήλικη φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπα τους, τους άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Μετά από αυτό το στοιχείο, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

πηγή newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.