Κιβωτός του Κόσμου – Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ξεκάθαρο μήνυμα για τις εξελίξεις στην υπόθεση με την Κιβωτό του Κόσμου έστειλε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. «Ο νόμος ισχύει χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διακριτική μεταχείριση», διαμήνυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σε ανάρτησή του για το θρίλερ γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε πως «για εμάς δεν υπάρχουν άβατα και «γκρίζες ζώνες» ελέγχου και επιβολής του νόμου.

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει σχετικά με τις τελευταίες καταγγελίες τα εξής:

«Ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διακριτική μεταχείριση. Για κανέναν. Όποιος κι αν είναι ο θύτης, όποιο και αν είναι το θύμα. Για εμάς δεν υπάρχουν άβατα και «γκρίζες ζώνες» ελέγχου και επιβολής του
νόμου.

Γι’ αυτό και κατόπιν καταγγελιών για κακοποίηση παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου, η Ελληνική Αστυνομία συνδράμει απολύτως στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Προκειμένου να αποκαλυφθεί – και σε αυτή την περίπτωση –
όλη η αλήθεια.

Η αποκάλυψη και η τιμωρία κάθε εγκληματικής πράξης – εφόσον έχει τελεστεί και αποδειχθεί – είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Πολιτείας και πολιτών. Αλλά και τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και της αυτονόητης αξίωσης κάθε πολίτη για ισονομία στην πράξη.

Αυτό αποτελεί, για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την αυτονόητη αποστολή μας την οποία υπηρετούμε καθημερινά.

Αυτό αποτελεί, για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την αυτονόητη αποστολή μας την οποία υπηρετούμε καθημερινά».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.