Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος ζήτησε να κάνουν έκτρωση σε έγκυο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται συνεχώς νέες καταγγελίες για όσα εφιαλτικά συνέβησαν στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου». Σύμφωνα με νέα καταγγελία, ο πατέρας Αντώνιος μόλις αντιλήφθηκε πως μια από τις κοπέλες είναι έγκυος ζήτησε να της κάνουν έκτρωση…

Το τραγικό περιστατικό με την έγκυο καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, ένας 20χρονος που είχε φιλοξενηθεί στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» από 11 έως 15 ετών. Ο ίδιος μιλώντας στο Mega αποκάλυψε: «Εγώ ήμουν στην Κιβωτό του Κόσμου στον Κολωνό όταν ήμουν 11 ετών, μέχρι τα 15. Μετά, αρχές Σεπτεμβρίου, με πήγαν στο παράρτημα της Χίου. Έχω δει να χτυπάνε παιδιά, έχω δει δύο – τρεις παιδαγωγούς. Δεν ήταν παιδαγωγοί, ήξεραν τον πατέρα Αντώνιο από μικρά παιδιά και μετά τους πρότεινε να δουλέψουν ως παιδαγωγοί. Ήταν φίλοι του, είχαν γνωριστεί από παλιά που παίζανε μπάσκετ».

«Με πήγαν με το ζόρι, όχι με τη θέλησή μου. Μας κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για μία εβδομάδα, μετά μας δίνανε νερό και ψωμί. Όταν ήμουν στη Χίο και είχα τελειώσει την Β’ Λυκείου μου είπαν “δεν θα την τελειώσεις και θα κάνεις δουλειές στο ΕΠΟΣ. Δεν είσαι καλός μαθητής, τι το θες το σχολείο; Έλα να δουλέψεις πάνω σαν εργαζόμενος”».

«Είπε να της κάνουν έκτρωση»

Ο 20χρονος αποκάλυψε πως μια νεαρή έγκυος έμεινε στην απομόνωση για 4 με 5 μήνες, ενώ όταν ο πατέρας Αντώνιος κατάλαβε πως ήταν έγκυος ζήτησε να προχωρήσει σε άμβλωση.

«Ήταν σε δωμάτιο και της απαγόρευσαν να έχει επικοινωνία με κανένα άτομο. Μόλις κατάλαβαν ότι ήταν φουσκωμένη η κοιλιά της την πήγαν στο νοσοκομείο να δουν τι έχει και ήταν έγκυος και μετά ο πάτερ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση» είπε.

«Μαμά, πάρε με, δεν αντέχω»

Η μητέρα του 20χρονου αποκάλυψε πως όταν η ίδια βρισκόταν στο νοσοκομείο είχε ζητήσει να δει τον γιο της αλλά από τη δομή δεν τον άφησαν να την επισκεφτεί: «Ο πατέρας Αντώνιος με απέφευγε. Τον είχα ζητήσει πολλές φορές, μου έλεγαν ότι είναι απασχολημένος. Μου έλεγαν οι παιδαγωγοί όλο ψέματα, ότι το παιδί περνάει καλά εδώ. Με κορόιδευαν μπροστά στα μάτια μου. Έχει ξεχειλίσει η οργή μου. Το παιδί με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “μαμά, πάρε με, δεν αντέχω πλέον”».

https://www.newsit.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.