Έτσι θα είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, με καμπούρα και διπλό βλέφαρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προς το χειρότερο φαίνεται ότι θα μεταλλαχθεί το ανθρώπινο είδος σε 800 χρόνια από σήμερα λόγω της χρήσης κινητών και τάμπλετ.

Σύμφωνα με ένα εικονικό μοντέλο προσομοίωσης του ανθρώπου το 3000 μΧ, οι άνθρωποι θα έχουν καμπούρα, κυρτά άκρα, μεγαλύτερο κεφάλι αλλά με μικρότερο εγκέφαλο και δεύτερο σετ βλεφάρων, για να προστατεύουν τα μάτια τους από την ακτινοβολία.

Η Mindy προβλέπει ότι οι άνθρωποι ίσως αναπτύξουν μια μοναδική άμυνα απέναντι στο μπλε φωτισμό που εκμπέμπουν οι οθόνες, τη γέννησε ενός δεύτερου βλεφάρου.

Προηγούμενες μελέτες έχουν βρεί ότι η έκθεση στο μπλε φως μπορεί να διαταράξει το μοτίβο του ύπνου, οδηγώντας σε αϋπνία και άλλα προβλήματα υγείας.

Ο υπερβολικός χρόνος στην οθόνη μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, καταπόνηση των ματιών επιβάρυνση της όρασης ειδικά στα παιδιά.

Οι ερευνητές δημιούργησαν την Mindy – αυτό το κουρασμένο και γερασμένο μοντέλο νεαρού ανθρώπου στο μέλλον – για να ταρακουνήσουν τους σημερινούς ανθρώπους.

Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ο άνθρωπος του μέλλοντος εξελικτικά θα αποκτήσει συρρικνωμένο λαιμό και «παλάμη πληκτρολόγησης», τα δάχτυλά του δηλαδή δεν θα κλείνουν αλλά θα είναι «αγκυλωμένα» στη θέση με την οποία κρατάμε σήμερα το κινητό και πληκτρολογούμε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.