Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 12.000 €

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι δύο δράστες στην Κομοτηνή έσπασαν παράθυρο αυτοκινήτου και βούτηξαν τα κοσμήματα που υπήρχαν μέσα. Όπως φαίνεται ήταν καλά διαβασμένοι…

Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή κοσμημάτων που διέπραξαν δύο Έλληνες την 24-11-2022, στην Κομοτηνή. Η σύλληψη των δύο δραστών πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της 25-11-2022 στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο εκτεταμένων ερευνών αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι δράστες μεσημβρινές ώρες της 24-11-2022 διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αφού έσπασαν παράθυρο του οχήματος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, σάκο που περιείχε διάφορα κοσμήματα, αξίας 12.000 ευρώ.

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, τους οποίους εντόπισαν και συνέλαβαν, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.