Η 38χρονη έριξε το καυστικό υγρό την ώρα που ο σύζυγός της κοιμόταν – Τι είπε ο Αλ. Κούγιας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 36χρονος από την Κρήτη ο οποίος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την πρώην σύντροφό του.

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο MEGA, είπε πως δεν υπάρχει πρόοδος της υγείας του. «Δεν υπάρχει καμία πρόοδος για το μάτι. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα σου τύχει ποτέ» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο κ. Κούγιας παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόφαση της 38χρονης να μιλήσει στα κανάλια για την επίθεση που έκανε με το οξύ.

«Άκουσα με δυσάρεστη έκπληξη τα όσα λέει η 38χρονη από την πρώτη μέρα. Μου κάνει εντύπωση που ο συνάδελφός μου που χειρίζεται την υπόθεσή της δεν της το έχει απαγορέψει. Κάθε λέξη που λέει επιβαρύνει τη θέση της. Δοκιμάζει την κοινή λογική και την αντοχή αυτών που θα την κρίνουν» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Το τρίτο πρόσωπο

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε και στο τρίτο πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Το θύμα, στην επικοινωνία που είχαμε, μου είπε ότι τον παγίδευσαν. Ήταν και μια άλλη γυναίκα, η οποία ονομάζεται «Στεφανία» και μου έδωσε και το κινητό της τηλέφωνο και μου έδειξε πόσες τηλεφωνικές κλήσεις την ημέρα που προηγήθηκε» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Όταν πήγε στην αρχή, δεν ήταν εκεί η άλλη γυναίκα και έφυγε. Τον ξαναπήραν τηλέφωνο και επέστρεψε, αλλά πάλι ήταν μόνη της η σύζυγός του. Τότε ήταν πια αργά και κοιμήθηκε εκεί» συμπλήρωσε ο δικηγόρος του 36χρονου.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η επίθεση εις βάρος του πελάτη του έγινε την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

«Από τα ευρήματα προκύπτει ότι η επίθεση έγινε στον ύπνο του» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

in.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.