Η ταινία «Black Panther: Wakanda forever» στους κινηματογράφους!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

τέσσερα χρόνια μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη ταινία, έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουμε στον επικό και συναρπαστικό κόσμο της Wakanda. Ο Ryan Coogler αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία -αυτή τη φορά, δυστυχώς, χωρίς τον απόλυτο πρωταγωνιστή Chadwick Boseman– και υπόσχεται να εδραιώσει ακόμα περισσότερο το σύμπαν της Wakanda, παρουσιάζοντάς μας πρωτόγνωρες περιοχές, αλλά και ένα νέο υποβρύχιο βασίλειο στα πρότυπα της Ατλαντίδας. Η δεύτερη ταινία φιλοξενεί το καστ της πρώτης, με τις Angela BassettLetitia WrightLupita NyongoDanai Gurira και τον Winston Duke, ενώ μας συστήνει καινούριους χαρακτήρες στα πρόσωπα των Tenoch Huerta MejíaAlex LivinalliMabel Cadena και της Dominique Thorne. Οι βραβευμένες με Όσκαρ για την πρώτη ταινία Hannah Beachler και Ruth ECarter αναλαμβάνουν και πάλι τα ηνία της σκηνογραφίας και των κουστουμιών. Τη δυναμική γυναικεία παρουσία πίσω από την κάμερα συμπληρώνει η διευθύντρια φωτογραφίας Autumn Durald Arkapaw. 

Μετά τον θάνατο του Βασιλιά T’Challa, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η πριγκίπισσα Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και οι ελίτ πολεμίστριες Dora Milaje, αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Όταν ο Namor (Tenoch Nuerta), ο βασιλιάς ενός κρυμμένου υποθαλάσσιου έθνους, τους προειδοποιεί ότι πλησιάζει μία παγκόσμια απειλή που σκοπεύει να αντικρούσει με δυσάρεστες μεθόδους, οι κάτοικοι της Wakanda ενώνουν τις δυνάμεις τους, με την ατρόμητη πολεμίστρια Nakia (Lupita Nyongo) και τον Everett Ross (Martin Freeman), ώστε να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Ryan Coogler 

Πρωταγωνιστούν: Angela BassettLetitia WrightWinston DukeDanai GuriraFlorence KasumbaLupita NyongoMartin FreemanTenoch HuertaDominique ThorneMichaela CoelMabel CadenaAlex Livanalli 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL TRAILER

https://youtu.be/CiFgKpAqsgo

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ OFFICIAL TRAILER

https://we.tl/t-Yw2LXRTsSB

 

PHOTOS

https://we.tl/t-yGa849pK0M

 

CHARACTER BANNERS

4X5 : https://we.tl/t-oepZxEMx9D

70X100 : https://we.tl/t-2gPTwsyP4W

GOLD 1X1: https://we.tl/t-IsEwBChrEO

GOLD 70X100: https://we.tl/t-BCaSLeyixM 

 

SOCIAL COVERS

https://we.tl/t-4pkE8d08uG

 

DIGITAL ASSETS

THE WOMEN OF WAKANDA: https://we.tl/t-9Up6YQdBNE

  

 

10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ 

ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.