Στο Μηχανουργείο η παράσταση «ΜΟΥ ΜΟΥ» από τη θεατρική ομάδα «ΘΕΩΡΙΚΟΝ»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο θεατράκι της Κρήνης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας 2022 και στην Ερυμάνθεια, η κωμωδία «ΜΟΥ ΜΟΥ» του Jean de Létraz σε σκηνοθεσία Νικόλ Πετρουλή,  παρουσιάζεται για μια ακόμη φορά στο κοινό της Πάτρας, τώρα στο θεατρικό πολυχώρο «Μηχανουργείο» (Ευμήλου 2 – Όπισθεν Ι. Ναού Αγ. Ανδρέα).

 

Την παράσταση ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα «ΘΕΩΡΙΚΟΝ», το τριήμερο 25,26 και 27 Νοεμβρίου και το διήμερο 2 και 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 9:30 μ.μ. (Κυριακές 8:30 μ.μ.)

 

Υπόθεση του έργου: 

Πρόκειται για μία κωμωδία του Γάλλου συγγραφέα, που γράφτηκε το 1944 και διασκευάστηκε για τον κινηματογράφο το 1951. Ο Ζώρζ Σωβινέ ετοιμάζεται για ένα ταξίδι στη Λυών, με σκοπό να συναντήσει την ερωμένη του Μπαμπέτ Λατούς. Η σύζυγός του όμως η Υβόν, του καταστρέφει τα σχέδια καλώντας την οικογένεια Λατούς στη βίλα τους στη Ντωβίλ. Όταν καταφτάνει η Μπαμπέτ, χωρίς το σύζυγό της,   ο Ζώρζ βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η ξαφνική εμφάνιση του παιδικού του φίλου του Λεονάρ, θα δώσει τη λύση. Τα πράγματα ωστόσο περιπλέκονται, με την εμφάνιση του καταζητούμενου συζύγου της Μπαμπέτ αλλά και την επίμονη προσπάθεια του επιθεωρητή Λεγκράν, ο οποίος με τη βοήθεια της καμαριέρας Κλωντίν, επιδιώκει να αποκαλύψει ένα σκάνδαλο με στόχο την προαγωγή του….. Η συνέχεια επί σκηνής…

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Διανομή (κατά σειρά εμφάνισης):

Ζωρζ Σωβινέ: Γιώργος Τσουκαλάς

Υβόν Σωβινέ: Αλεξάνδρα Χρήστου

Κλωντίν Αμούρ: Ανδριάννα Παπανδρέου

Επιθεωρητής Λεγκράν: Γιάννης Βλάχος

Λεονάρ Ζολί- Ζολί: Χρήστος Γιαχαλής

Μπαμπέτ Λατούς: Βίκυ Σταυροπούλου

Ζακ Λατούς: Νίκος Γιαχαλής

 

Σκηνοθεσία:  Νικόλ Πετρουλή

Φροντιστήριο: Αγγελική Σαλπιστή

Hair Styling: Παναγιώτα Καροπούλου

 

* Γενική είσοδος: 8 ευρώ

*Ομαδικά: 6 ευρώ

* Κρατήσεις θέσεων/πληροφορίες: 6945333057

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.