Η παιδική ανιμέισον ταινία από τη Γαλλία, «Η Πριγκίπισσα Αλάνι» έρχεται 3/11 στην Ελλάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η παιδική ανιμέισον ταινία «Η Πριγκίπισσα Αλάνι – Pil’s Adventures» θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου 2022 σε διανομή της NEO FILMS και αναμένεται να έρθει για προβολή & στην Πάτρα.

Ένα θαρραλέο, νεαρό κορίτσι μεταμφιέζεται σε πριγκίπισσα για να σώσει το βασίλειο και τον διάδοχο του θρόνου.

Η Πιλ είναι μια νεαρή ορφανή που ζει στη μεσαιωνική πόλη Ομιχλούπολη. Μια μέρα, ο Τρίσταν, ο άκαρδος αντιβασιλέας, καταριέται τον Ρόλαντ, διάδοχο του θρόνου, και τον μεταμορφώνει σε «γατόκοτα» (μισό κοτόπουλο, μισό γάτα). Για να σώσει τον Ρόλαντ και το βασίλειο, η Πιλ ξεκινά μια αναζήτηση για το αντίδοτο. Ο Κρόμπαρ, ένας άγαρμπος φρουρός με καλή καρδιά, ο Κουδουνάκιας, ένας νεαρός γελωτοποιός, και η παρέα των τριών κουναβιών της, την ακολουθούν. Από το Καταραμένο Δάσος έως το Λαγκάδι του Θηρίου, η Πιλ και η απίθανη συντροφιά της θα ζήσουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια.

Και θα βρουν την οικογένεια που δεν είχαν ποτέ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΦΟΥΡΝΕ.

ΧΩΡΑ: ΓΑΛΛΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 89 λεπτά.

ΕΤΟΣ: 2021

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι:

ΕΛΕΝΗ ΔΕΛΑΚΟΥΡΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ, ΜΑΚΗΣ ΤΟΡΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ, ΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΑΤΡΑΣ.

Η ταινία είχε βγει με επιτυχία στους Γαλλικούς κινηματογράφους στις 11 Αυγούστου 2021. Όπως διαβάσαμε, ο 47χρονος Γάλλος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Julien Fournet παρουσίασε με την «Πριγκίπισσα Αλάνι», την πρώτη του μεγάλου μήκους κινηματογραφική δουλειά.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.