10η Χορωδιακή συνάντηση “ΠΑΤΡΑ 2022”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στο θέατρο ROYAL η 10η Χορωδιακή Συνάντηση “ΠΑΤΡΑ 2022” με συνδιοργανώση Χορωδία “ΑΠΟΛΛΩΝ” Πατρών και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Θεμιστοκλής Δράμης  ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους στο 10ο Φεστιβάλ Χορωδιών στη Πάτρα. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιπεριφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος  Μπονάνος. Το πρόγραμμα παρουσίασε Κα..Άιμυ Ψαρού. Στην  εκδήλωση παρευρέθηκε και η Κα. Αγγελική Στεφανάκη Πρόεδρος της Άλμα Ζωής Πάτρας.

Ήταν μια βραδιά με καλλιτεχνικό επίπεδο και ποιοτική παρουσία  από όλες τις Χορωδίες. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θερμά με την παρουσία τους που γέμισε το θέατρο. Ο καθρέφτης  επιτυχίας της βραδιάς  ήταν τα πολύ θερμά χειροκροτήματα του κόσμου. Πραγματικά ήταν μια πολύ επιτυχημένη βραδιά με ποιότητα ερμηνείας στα τραγούδια που παρουσιάσανε όλες οι Χορωδίες.

Συμμετείχαν Χορωδία <ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ> Άργους με Μαέστρο τον κ. Νίκο Καπετάνιο, Δημοτική Χορωδία Μεσολογγίου με Μαέστρο τον κ. Σπύρο Χολέβα, Χορωδία “ΑΡΤΕΜΙΣ” Αμαρύνθου με Μαέστρος τον κ. Γιώργο Γερογάννη και η Χορωδία “ΑΠΟΛΛΩΝ” Πατρών με Μαέστρο τον κ. Θεμιστοκλή Δράμη .

Η βραδιά ήταν και μια εξαιρετική  εμφάνιση για την Χορωδία “ΑΠΟΛΛΩΝ” Πατρών κατά γενική ομολογία των ακροατών. .Συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα και Μαέστρο της Χορωδίας αυτή στον κ. Θεμιστοκλή Δράμη με μια μεγάλη προσφορά. Εξαιρετική εμφάνιση της σολίστ Μαίρη Γκιοκα.
Η βραδιά έκλεισε με ανταλλαγή αναμνηστικών  μεταξύ χορωδιών.
Μετά τη βραδιά όλες οι χορωδίες διασκέδασαν στο κοσμικό κέντρο Νταβλούρος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.