Τζένη Μπαλατσινού: Τόλμησε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι γυναίκες σπεύδουν στα κομμωτήρια για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους. Ανάμεσα σε αυτές και η Τζένη Μπαλατσινού.

Το πρώην μοντέλο, που ακολουθεί πάντα τη μόδα, είπε να αλλάξει το λουκ της και μετά από πολλά χρόνια να αποχωριστεί το ombre και να υιοθετήσει μία πλατινέ απόχρωση που φωτίζει το πρόσωπό της.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο πρόεδρος της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνος Δέδες, στο Instagram. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Γκάζι και πέρασαν μια όμορφη ηλιόλουστη Κυριακή.

Η Τζένη Μπαλατσινού αξίζει να σημειωθεί ότι στο πέρασμα των χρόνων έχει δοκιμάσει διάφορες αλλαγές στα μαλλιά της, χωρίς όμως να κάνει ακρότητες. Έχει «παίξει» από το καστανό στο πολύ ανοιχτό ξανθό, επιλέγοντας πάντα όμως χρώματα που την κολακεύουν. Μεταξύ άλλων, έχει κάνει μακρύ καρέ σε ψυχρό καστανό και έντονη χωρίστρα στο πλάι, γλυκό καστανό χρώμα και όγκο στη ρίζα, μελί-ξανθό και φιλαριστό κούρεμα, ανοιχτό μελί-ξανθό και πιο μακριά στο ύψος της κλείδας αλλά και σκούρα ρίζα με θερμό ξανθό χρώμα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.