Σμαράγδα Καρύδη εξήγησε γιατί εμφανίστηκε άβαφη στην τηλεόραση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την απόφασή της να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην εκπομπή «Mega Stories» της Δώρας Αναγνωστοπούλου.Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που αποδέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόκληση λέγοντας: «Είναι απαραίτητο να κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει χωρίς να δέχεται bullying από κανέναν άνθρωπο. Επίσης δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα τέλειοι. Πρέπει να αισθανόμαστε άνετα με τις ατέλειές μας, να τις αγκαλιάζουμε. Λιγότερα φίλτρα ρε παιδιά… Αυτό είπα».Η Σμαράγδα Καρύδη εξάλλου πολλές φορές δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ.
Τι είχε πει η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή Mega Stories
Η ηθοποιός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για μια εκπομπή χωρίς μακιγιάζ και συζήτησε με την παρουσιάστρια για τα σεξιστικά σχόλια εις βάρος των γυναικών που είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Μάλιστα η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε ένα περιστατικό που της συνέβη ενώ έκανε τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ.

«Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει. Ήμουν σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα λες και δεν είμαι εκεί, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Εκεί άκουγα… Και λένε «Α αυτή είναι! Ιιιι τι άσχημη που είναι!». Έχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ήμουν βαμμένη, ντυμένη, λέω γιατί με κράζουν. Τα αρνητικά σχόλια – δεν με ενοχλούν προσωπικά – αλλά με πειράζουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους. Λένε «γέρασε και αυτή». Πώς το κάνουν αυτό σε ανθρώπους; Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Πιστεύω ότι αυτό γίνεται επειδή εμείς δεν αγαπάμε τους εαυτούς μας, όταν είμαστε έτσι για αυτό μας βγαίνει κακία και επιθετικότητα στους άλλους», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.