Παύλος Ορκόπουλος: Το σημείωμα που αφήνει καθημερινά στη σύζυγό του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μπορεί ο Παύλος Ορκόπουλος και η σύζυγός του να μετρούν μαζί 44 ολόκληρα χρόνια όμως ο έρωτάς τους καλά κρατεί.Ο ίδιος μάλιστα, κάθε πρωί, της αφήνει ένα τρυφερό σημείωμα!
Η σύζυγός του είναι επίσης ηθοποιός, ονομάζεται Νίκη Χατζίδου και έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά!

Τα παιδιά τους δεν κατάφεραν να παραβλέψουν τα γονίδια και έχουν μπει και οι δύο στον ίδιο χώρο καθώς η κόρη τους ασχολείται με την υποκριτική ενώ ο γιος τους με τη σκηνοθεσία.

Ο Παύλος Ορκόπουλος έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι όταν σηκώνεται πρώτος από το κρεβάτι ετοιμάζει καφέ και για την σύζυγό του και της αφήνει ένα σημείωμα μέσα από το οποίο εκφράζει την αγάπη της και τα όσα νιώθει γι΄αυτή.

«Συνήθως το ραβασάκι το αφήνω εγώ όταν σηκωθώ πρώτος και της φτιάχνω το καφέ της να τον βρει έτοιμο. Όταν είμαι εγώ στο σπίτι και έχει ξυπνήσει πρώτη δε μου έχει ραβασάκι, αλλά ξυπνάω και βρίσκω τον καφέ. Το ραβασάκι γράφει: “Κυρία μου ο καφές σας είναι έτοιμος, σας αγαπώ”. Μεγάλος έρωτας και αυτό ήταν η δύναμή μας.

Η φαρέτρα ήταν γεμάτη από έρωτα και ενθουσιασμό. Είχαμε κοινό στόχο και αυτό μας ένωσε. Είναι τώρα γύρω στα 44 χρόνια δεσμός. Είναι υπέροχα. Και περνάει στάδια που αν δε τα ζήσεις δε μπορείς να τα καταλάβεις», έχει πει ο Παύλος Ορκόπουλος για τη Νίκη Χατζίδου σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.