Νίκος Μουτσινάς για Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη: «Λένε ψέματα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την τηλεοπτική εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη μετά από 26 χρόνια σχολίασαν στις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και στα social media.

Με αφορμή όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό μας», ότι οι δύο παρουσιάστριες δεν είχαν καλές σχέσεις στο παρελθόν, παρά το γεγονός ότι οι ίδιες υποστηρίζουν πως δεν έχει συμβεί τίποτα κακό μεταξύ τους, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο στην εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε αρχικά: «Καλύτερα να είχα τον Μητσοτάκη εδώ να του πω δυο πράγματα. Όλοι στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάποια άποψη για έναν άνθρωπο, να έχουμε πει κάποια πράγματα στο παρελθόν γιατί είμαστε σε συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μας και κάπως τα βλέπαμε αλλιώς, ή μπορεί να μην τα βλέπαμε σωστά ή να το είχαμε χάσει λίγο. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Συμβαίνει εντός και εκτός τηλεόρασης, κατά περιόδους παθαίνουμε χάσιμο. Έχουν δικαίωμα να…».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αναίρεσε όσα είπε και πρόσθεσε: «Όχι. Όχι. Είπαν Ψέματα. Είπαν ψέματα. Δεν φτιάχνει, δεν μπορώ να βοηθήσω».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.